Představujeme stetoskop Littmann® CORE Digital Stethoscope: První stetoskop s aktivním potlačením hluku a propojením se smartphonem

11. 03. 2023, 14:15

Stetoskopy Littmann se vyznačují vysokou kvalitou zvuku, pohodlným designem, odolností a spolehlivostí. Nabízejí širokou škálu modelů pro různé obory a úrovně zkušeností, od studentů po kardiologické specialisty. Mezi nejpopulárnější modely patří:

Stetoskopy Littmann jsou dostupné v různých barvách a provedeních, například s třpytivými nebo mosaznými detaily. Jsou také snadno servisovatelné a mají dostupné náhradní díly.

Pokud hledáte stetoskop pro svou praxi nebo studium, nemůžete udělat chybu s volbou stetoskopu Littmann.

Stetoskop Littmann® CORE Digital Stethoscope je revoluční přístroj, který kombinuje vynikající akustiku (a je přímýn nástupcem modeli Littmann Electronic 3200) a pohodlí klasického stetoskopu s výhodami digitální technologie. Tento stetoskop nabízí následující funkce:

  • Přepínání mezi analogovým a zesíleným režimem poslechu - můžete si vybrat, jak chcete poslouchat během vyšetření
  • Aktivní potlačení hluku - redukuje nežádoucí okolní zvuky a zlepšuje kvalitu zvuku
  • Bluetooth® konektivita - umožňuje propojit stetoskop se smartphonem nebo tabletem a použít aplikaci Eko pro nahrávání, analýzu a sdílení zvuků
  • Dvojitá hlavice s dvěma nastavitelnými membránami - umožňuje poslouchat různé frekvence zvuků prostým upravením tlaku na hrudníku

Stetoskop Littmann® CORE Digital Stethoscope je navržen pro použití s dospělými i dětskými pacienty. Je schválen FDA a splňuje požadavky HIPAA. Je dostupný v různých barvách a délkách.

Pokud hledáte stetoskop, který vám poskytne nejlepší možnou klinickou informaci a komfort, měli byste zvážit stetoskop Littmann® CORE Digital Stethoscope.

 

Dokonale čistý zvuk díky Littmann® CORE Digital fonendoskopu se vyznačuje skvělými akustickými vlastnostmi. Nabídne vám ověřené pohodlí a kvalitu fonendoskopů řady Littmann Cardiology vylepšené o výkonnou digitální technologii. Při poslechu pacienta můžete postupovat s větší jistotou, protože vám zajistí 40násobné zesílení a aktivní potlačování šumu. 3M Littmann CORE fonendoskop se pomocí softwaru Eko propojí s chytrým zařízením², které využívá k vizualizaci, záznamu a sdílení dat. (například telefon - to není součástí dodávky)

 

Naslouchejte jako nikdy předtím díky zařízení 3M Littmann CORE jenž zcela vyhovuje požadavkům organizace FDA. Umí přepínat mezi analogovým režimem naslouchání a zesíleným režimem, abyste během vyšetření mohli naslouchat tak, jak vám to vyhovuje. Technologie laditelné membrány, vynález společnosti 3M, umožňuje poslouchat zvuky o různé frekvenci jednoduše tak, že upravíte tlak na hrudní snímač. Když hrudní snímač na pacienta přitlačíte lehce, uslyšíte nízkofrekvenční zvuky. Trochu víc zatlačte a uslyšíte vysokofrekvenční.

Měkké těsnicí ušní olivky se umí přizpůsobit jednotlivým uším, takže poskytují optimální pohodlí a skvěle izolují okolní hluk. 3M Littmann CORE fonendoskop spolupracuje se softwarem Eko na zařízení se systémy iOS a Android. Získáte tak způsob, jak ukládat a opatřovat poznámkami záznamy v délce 15, 30, 60 a 120 sekund, a to v rámci zabezpečeného řídicího panelu a v souladu se zákonem HIPAA. Vytvořte si knihovnu srdečních ozvů za účelem sledování průběhu nemoci nebo vzdělávání. Záznamy může také bezpečně sdílet s kolegy.

3M Littmann CORE fonendoskop tedy kombinuje přípojku Eko CORE a fonendoskop 3M Littmann Cardiology IV

Zakoupit leze tento stetoskop na našem eshopu zde : https://www.vseprosvezdravi.cz/category/stetoskop/littmann-electronic-/213

Komentáre

Diskusia je prázdna.

Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).